Hozzájárulok, hogy a weboldal látogatásakor a számítógépemen sütiket (cookie) helyezzen el, amelyek segítségével az oldalon tett látogatásom adatait webanalitikai céljából felhasználják.
Részletes tájékoztatás a Adatkezelési tájékoztató dokumentumban található. További információ.   Rendben, elfogadom

Buszos utak csomagjaira vonatkozó szabályok

GYOPÁR TOURIST TÁJÉKOZTATÓ KÖZLEMÉNYE

Felhívjuk utasaink figyelmét, hogy az autóbuszos utazások esetében minden eddiginél szigorúbban és engedmények nélkül ellenőriznünk kell az utasok poggyászainak súlyát. A hatályos jogszabályok előírják az autóbuszok maximális tengelyterhelését. A magyar hatóságok ezt 2018. január 1-től szigorúan ellenőrzik az útburkolatba beépített ellenőrzőpontokon valamint az erre a célra létesített mérőállomásokon. Az ellenőrzésre kiterelt gépjárműveknek többórás kényszervárakozásokat követően kell a túlsúlyt megszüntetni és a túlsúly díját megfizetni.

A hatályos jogszabályok betartásaés az Önök biztonsága érdekében az autóbuszon személyenként maximum 18 kg poggyász és egy kisebb kézitáska szállítható. A megengedett súlyhatáron felül nem áll módunkban a poggyászokat szállítani. Az utastérbe csak olyan kézipoggyász vihető fel, mely az ülések alatt vagy a felső csomagtárolókban elférnek. A közlekedő folyosókon tilos csomagokat elhelyezni, ezért kisméretű bőrönd, hűtőtáska nem vihető fel az utastérbe.

Kérjük kedves utasainkat, hogy az utazás előtt ellenőrizzék poggyászaik súlyát elkerülve az indulás előtti kellemetlenségeket.

Megértésüket és együttműködésüket köszönjük!

A honlapon szereplő helyesírási hibákért, aktualitását vesztett árakért, akciókért, illetve az árkalkulációs program esetleges hibáiért, valamint a képekben, leírásokban fellelhető hibákért, eltérésekért a felelősséget nem vállaljuk. Kizárólag a munkatársaink által visszaigazolt árak, adatok, leírások, képek és egyéb más információ tekinthetőek véglegesnek. Weboldalunk használata közben megadott, azonosításra alkalmas, személyes adatok begyűjtése és feldolgozása megfelel az érvényes adatvédelmi előírásoknak (1992. évi LXIII. törvény). Adatkezelési Tájékoztatónkat itt olvashatja.